Dirty Deal Teatro

Jānis Balodis

OHH

bērnības instrukcijas

    Izrādes ilgums: 1h 30min
    Biļešu cenas: 9.00 /   15.00  Eur
    Pirmizrāde: 10.11.2019

    Par izrādi

    “Ohh” aizved skatītāju bērnībā, kurā ikviens no mums ir saņēmis neskaitāmas pamācības. Izrāde norisināsies miglas ieskautā virtuvē, kur, satiekot tagadnes un pagātnes tēlus un būtnes, skatītājs piedzīvo un kopīgi būvē sapni ar rituāla elementiem. 

    Izrādes režisors Jānis Balodis, kurš līdz šim Latvijā vairāk pazīstams kā dramaturgs par izrādi stāsta: “Izrāde “Ohh” ir iespēja meklēt un veidot teātra valodu, kura mani saista šobrīd. Ikviena izrāde ir sekošana noteikumiem. Dotie apstākļi teātrī parasti ir apsēsties tumsā, vērot izrādi un līdzpārdzīvot. Šajā izrādē skatītājs seko radošās komandas instrukcijām un piedalās izrādē ar visu savu ķermeni. Mēģinām atsaukt atmiņā jocīgas instrukcijas un norādījumus, kurus esam saņēmuši bērnībā, un šīs situācijas izspēlējam izrādē. Vai šīs instrukcijas mūs kaut kādā veidā turpina “instruēt” arī tagad?”

    Izrādē tiek izmantoti skatuves dūmi!

    Lasīt vairākAizvērt

    Tuvākās izrādes

    Izrādes tuvākajā laikā nav ieplānotas.Aicinām Jūs sekot informācijai mūsu sociālajos tīklos vai pieteikties teātra jaunumiem e-pastā.

    Ideja un režija
    Jānis Balodis
    Autori un veidotāji
    Jānis Balodis, Ieva Kauliņa, Agris Krapivņickis, Ivars Krasts, Viesturs Balodis

    Lomās

    Agris Krapivņickis, Ivars Krasts
    Ilze Folkmane
    www.kroders.lv, 14.10.2019

    Tīri fiziski šis ceļojums ved no Dirty Deal Teatro vestibila uz šauru gaiteni ar krēsliem, bet pēc tam uz miglainu, no jebkādas realitātes atrautu virtuvi. Bet skatītāju galvās izrāde var aizvest vēl tālākā telpā (uz katra mājām) un arī laikā (uz bērnību).

    Lasīt pilnu recenziju

    Foto galerija

    Video

    Dirtydealteatro.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu. Mēs neizmantojam reklāmai nepieciešamās sīkdatnes!