Dirty Deal Teatro

Ģirts Šolis

Brīvības garša

objektu teātris pieaugušajiem

    Pirmizrāde: 06.13.2019

    Par izrādi

    Visītis, konītis, gandža, kandža, skābe, vinčiks, spaiss, dziriņa, zāle, džeks, vitamīns, tuļiks, sniedziņš, džoints, ampula, zaļais, brūnais, baltais, dzimtenīte, sēnes, ripas, markas, pivons, balzamiņš…

    Izrāde „Brīvības garša” ir ironisku stāstu virkne par cilvēkiem, kuri visiem spēkiem mēģina izkrāsot savu ikdienu ar dažādām vielām un nebijušām sajūtām. Radošo komandu iedvesmojis pašu un līdzcilvēku pieredzētais – reālas, taču vienlaikus absurdas, paradoksālas un komiskas situācijas no dzīves.
    Režisors Ģirts Šolis par izrādi stāsta: „Par apreibinošo vielu slikto ietekmi uz cilvēka psihi un veselību sabiedrībā tiek runāts daudz. Salīdzinoši mazāk dzirdamas pārdomas par šīs problēmas filozofisko pusi un motīviem. Varbūt lietošanas pamatā ir tikai dabiska vēlme – alkas pēc iekšējas brīvības? Ar šī darba palīdzību vēlamies skatītājiem sniegt iespēju ar zināmu devu humora, veselīgas kritikas un bez “pirksta kratīšanas” paskatīties pašiem uz sevi no malas.”
    Izrāde veidota objektu teātra tehnikā.Izrāde ir Latvijas Kultūras akadēmijas Dramatiskā teātra aktiera mākslas ar specializāciju leļļu teātrī studentu diplomdarbs.
     

    Lasīt vairākAizvērt

    Tuvākās izrādes

    Izrādes tuvākajā laikā nav ieplānotas.Aicinām Jūs sekot informācijai mūsu sociālajos tīklos vai pieteikties teātra jaunumiem e-pastā.

    Režisors, idejas autors
    Ģirts Šolis
    Scenogrāfe
    Ieva Kauliņa
    Gaismu mākslinieks
    Lauris Johansons

    Lomās

    Elizabete Skrastiņa, Matīss Budovskis, Mārtiņš Gailis, Agris Krapivņickis, Matīss Millers, Māris Skrodis, Jēkabs Reinis
    Dirtydealteatro.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu. Mēs neizmantojam reklāmai nepieciešamās sīkdatnes!