Dirty Deal Teatro

Linda Rudene

Armastus

dzīvesstāsta mēģinājums

    Izrādes ilgums: 1h 40min
    Biļešu cenas: 12.00 /   18.00  Eur
    Pirmizrāde: 06.09.2019

    Par izrādi

    Savas otrās pusītes iepazīstināšana ar vecmāmiņu var izrādīties liels pārbaudījums, bet, ko darīt, ja notiek otrādi? Šajā stāstā galvenā varone nonāk neierastā situācijā, kad ome viņu iepazīstina ar savu četrpadsimt gadus jaunāko draugu. Jauna cilvēka parādīšanās omes dzīvē liek mazmeitai palūkoties uz omi vēl neredzētā gaismā un pārvērtēt, vai abām ierastais savstarpējo attiecību modelis nav traucējis vienai otru iepazīt pa īstam.

    *Armastus tulkojumā no igauņu valodas – mīlestība.

    Lasīt vairākAizvērt

    Tuvākās izrādes

    Izrādes tuvākajā laikā nav ieplānotas.Aicinām Jūs sekot informācijai mūsu sociālajos tīklos vai pieteikties teātra jaunumiem e-pastā.

    Dramaturģe
    Linda Rudene
    Režisore
    Inga Tropa-Fišere
    Scenogrāfe, kostīmu māksliniece
    Pamela Butāne
    Scenogrāfa asistente
    Elīna Valdmane
    Video mākslinieks
    Gatis Indrēvics
    Komponists
    Edgars Raginskis
    Gaismu mākslinieks
    Lauris Johansons
    Horeogrāfe
    Liene Grava

    Lomās

    Maija Arvena, Inta Tirole, Jānis Skanis
    Toms Čevers
    Kultūras diena, 24.06.2019.

    Izrāde Armastus aicina bez stereotipiem ļauties emocijām un atgādina, ka piepildīt savas vēlmes var jebkurā vecumā – kaut vai mīlēt un mīlēties zem galda sabiedriskā vietā.

    Lasīt pilnu recenziju
    Baiba Kalna
    www.kroders.lv, 12.06.2019.

    Izrādes pievienotā vērtība ir vēlme un aicinājums noņemt ikdienas stereotipu brilles un paraudzīties uz sevi, cilvēkiem apkārt un pasauli bez iestrādātiem šabloniskiem pieņēmumiem, kam nereti ar būtību ir visai maz sasaistes, jo vienmēr ir negaidītības momenta iespējamība. Un dzīve – tā vai citādi – tomēr ir brīnums. Vismaz, noskatoties šo izrādi, tā gribas domāt.

    Lasīt pilnu recenziju
    Valda Čakare
    www.satori.lv, 02.07.2019.

    Izrāde ir ne tikai par vecuma un jaunības atšķirīgajām pieredzēm, bet arī par teātri. Par attiecībām, kādas veidojas starp režisoru un aktieriem, par izteiksmes grūtībām un sarežģīto ceļu pie vienota pasaules redzējuma.

    Lasīt pilnu recenziju

    Foto galerija

    Video

    Izrādi atbalsta

    Dirtydealteatro.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu. Mēs neizmantojam reklāmai nepieciešamās sīkdatnes!