Dirty Deal Teatro

Māra Gaņģe, Ksenia Ravvina

Aklā zona

    Izrādes ilgums: 1h
    Pirmizrāde: 09.12.2018

    Par izrādi

    Aklā zona” ir neverbāla leļļu un kustību izrāde, kurā tiek meklēti dažādi uztveres un fiziskās transformācijas veidi. Izrāde aicina skatītāju pievērst uzmanību detaļām, laika plūdumam, arī fiziskai, mentālai un emocionālai uztverei.

    Vai cilvēks ir stiprs vai trausls? Kad mēs atceramies par savu ķermeni? Un ko atceras mūsu ķermenis? Ko nozīmē būt veselam? Kas ir tās lietas, kuras mēs nevaram vārdiski izstāstīt, bet tikai pieredzēt? Jaunā režisore Māra Gaņģe kopā ar radošo komandu veido izrādi, kurā pēta ķermeni kā arhīvu. Izrādes veidotāji iedvesmojušies no Mišela Fuko esejas „Utopiskais ķermenis”, Sūzanas Zontāgas esejām un sava ķermeņa īpatnībām.

    Ikvienam no mums piemīt spēja sajust un interpretēt, tādēļ izrāde ir piemērota visu vecumu skatītājiem.

     Izrāde sagatavota ar Valsts Kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas „Latvijas skolas somas” satura radīšana atbalstu, Latvijas valsts simtgades svinību ietvaros.

    Lasīt vairākAizvērt

    Tuvākās izrādes

    Izrādes tuvākajā laikā nav ieplānotas.Aicinām Jūs sekot informācijai mūsu sociālajos tīklos vai pieteikties teātra jaunumiem e-pastā.

    Režija, dramaturģija
    Māra Gaņģe, Ksenia Ravvina
    Scenogrāfija
    Anda Skrējāne, Edgars Karlsons
    Gaismu mākslinieks
    Edgars Karlsons
    Kostīmu mākslinieces
    Laima Ūdre, Anete Agate Krišjanova
    Skaņa
    Maksims Šenteļevs

    Lomās

    Agnese Bordjukova, Emīls Krūmiņš, Līga Ūbele
    Dirtydealteatro.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu. Mēs neizmantojam reklāmai nepieciešamās sīkdatnes!