Dirty Deal Teatro

Sandra Lapiņa

Asorti

laikmetīga deja

    Izrādes ilgums: 1h
    Pirmizrāde: 02.26.2016

    Par izrādi

    Katram cilvēkam ir sava unikālā smarža. “Asorti” ir dejas valodā pausts stāstu un smaržu maisījums par cilvēku savstarpējām attiecībām, kas mudina uzdot jautājumus: Kāpēc mēs nevaram sajust otru cilvēku? Kāpēc nevaram notvert ne savu, ne viņa smaržu? Kas mums traucē? Un vai ir iespējams, ka šie smaržu savienojumi spētu dot dzīvību kaut kam jaunam?

    Izrāde nav nedz smaga, nedz viegla; nedz skumja, nedz priecīga – tā ir spēle ar asociācijām, kas katram skatītājam ļauj gūt unikālu, tikai no savas personīgās pieredzes atkarīgu mākslas piedzīvojumu (vai pārdzīvojumu).

    Lasīt vairākAizvērt

    Tuvākās izrādes

    Izrādes tuvākajā laikā nav ieplānotas.Aicinām Jūs sekot informācijai mūsu sociālajos tīklos vai pieteikties teātra jaunumiem e-pastā.

    Horeogrāfe
    Sandra Lapiņa

    Lomās

    Agate Bankava, Eva Kronberga, Ivars Broničs, Jānis Putniņš, Taisija Frolova
    Anastasija Lonšakova
    www.dance.lv

    Īsumā skatītāja acu priekšā risinās sirreālisms. Dejotāji te dodas uz intriģējošo istabu (virtuvi), te nāk ārā, rodas sajūta, ka viņi iznāk tikai, lai mazliet izvēdinātu galvu. Tā rezultātā mainās bilde, un mums ir iespēja redzēt jaunas situācijas

    Lasīt pilnu recenziju
    Dite Jonīte
    www.dance.lv

    Pa vienam vai “cīnoties” vairākās izrādes ainās kā cieti vārītas olas veļas arī dejotāji. Izrādē ir diezgan daudz fiziskuma, kuru iespējams sagaršot, ja tas (fiziski aktīva kustība dejā) patīk. Un man patīk. Tāpat kā visi pieci dejotāji, jaunās horeogrāfes nebaidīšanās spēlēties, un pāri visam – viegli ķircinošais humors.

    Lasīt pilnu recenziju
    Maija Uzula Petrovsa
    www.kroders.lv

    Skatuves priekšplānā (bet idejiskā ziņā – darbības perifērijā) notiek mazi satikšanās un nesatikšanās stāsti, epizodes, kurās ir alkas pēc uzmanības, un mirkļi, kuros tiek noskaidrotas varas pozīcijas. Izrādes vizuālais līmenis ir viegli uztverams un nolasāms. Neierastība rodas, vizuālajiem iespaidiem sastopoties un mijiedarbojoties ar ožas uztvertajiem intensīvajiem impulsiem. Pēc izrādes man ir viegli nelabi. Fiziskā ziņā. Toties pēc dažādiem neierastiem stimuliem kārā manis daļa ir apmierināta.

    Lasīt pilnu recenziju

    Foto galerija

    Dirtydealteatro.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu. Mēs neizmantojam reklāmai nepieciešamās sīkdatnes!