Dirty Deal Teatro

Jānis Balodis

Zudusī Antarktīda

dokumentāls piedzīvojumu stāsts

    Izrādes ilgums: 1h 20min
    Pirmizrāde: 02.05.2015

    Par izrādi

    Tikai retajam no mums kaut reizi dzīves laikā paveras iespēja nokļūt planētas aukstākajā, vējainākajā un vismazāk izpētītajā kontinentā. Taču tas ir tā vērts. Saviem nedaudzajiem viesiem Antarktīda piedāvā ne vien neaizmirstamu pieredzi cīņā par izdzīvošanu, bet arī pārpasaulīgu skaistumu un apbrīnojamu dzīvības daudzveidību.
    Laimīgā kārtā – ikvienam no mums ir iztēle, kurai robežu nav. „Dirty Deal Teatro” izrādes „Zudusī Antarktīda” radošā komanda aicina doties audiovizuālā ceļojumā un ieraudzīt Antarktīdu ievērojamā jūras biologa Džeimsa Maklintoka acīm. Tas būs ceļojums, kurā apvienosies zinātne, piedzīvojumi un humors. Tā laikā varēs ienirt dziļi zem trīs metru biezas ledus kārtas un sastapties ar jūras tauriņiem. Varēs piedzīvot vētru Dreika šaurumā. Un varēs ieraudzīt Antarktīdu, brīdi pirms tā pazūd tāda, kāda
    tā ir šobrīd.
    Izrāde stāstīs par zinātniekiem, kuri visu savu mūžu veltījuši Antarktīdas izpētei, atklādami daudzas jaunas, pārsteidzošas dzīvības formas un to pielāgošanos vietējiem apstākļiem. Taču pēdējos gados šie paši cilvēki ir spiesti noskatīties, kā viņu nesen atklātā, iepazītā un iemīlētā pasaule pēkšņi sāk pazust – Antarktīda ir vieta, kur viskrasāk novērojamas globālās klimata pārmaiņas. Tas būs stāsts par ekoloģisko katastrofu, kas šobrīd norisinās tūkstošiem kilometru attālumā, bet jau tuvākajās desmitgadēs skars mūs visus.

    Tuvākās izrādes

    Izrādes tuvākajā laikā nav ieplānotas.Aicinām Jūs sekot informācijai mūsu sociālajos tīklos vai pieteikties teātra jaunumiem e-pastā.

    Režisors
    Valters Sīlis
    Dramaturgs
    Jānis Balodis
    Scenogrāfe
    Ieva Kauliņa
    Komponists
    Edgars Raginskis

    Lomās

    Toms Liepājnieks

    Foto galerija

    Dirtydealteatro.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu. Mēs neizmantojam reklāmai nepieciešamās sīkdatnes!