Dirty Deal Teatro

Andris Kalnozols

Benzīnvīrs

Kaspara G. sirreālā biogrāfija

    Izrādes ilgums: 1h 40min
    Pirmizrāde: 02.23.2015

    Par izrādi

    Agrāk viņu sauca par Kasparu G. Tagad viņš ir Benzīnvīrs. Netīrs, ģērbies vienās skrandās, viņš klaiņo pa dažādiem Latvijas benzīntankiem, elpo benzīnu un ļoti daudz smejas. Dažkārt viņu arestē kādas pašvaldības policija, aizved ārstēties, bet viņš vienmēr izbēg. Viņš izbēg, lai atgrieztos savā pasaulē, pilnā pārsteidzošu tēlu un notikumu.

    „Par Benzīnvīru es uzzināju diezgan daudz. Tik daudz, ka sapratu: es negribu to stāstīt. Es gribu parādīt – un reizē ar aktieriem un skatītājiem ielūkoties viņa pasaulē. Rakstot “Benzīnvīru”, sapratu, cik ļoti svarīgs ir skatpunkts, no kura uzlūkojama Kaspara G. biogrāfija. Šis punkts man māca – ir jāiztēlojas laimīgs Benzīnvīrs,” stāsta izrādes autors Andris Kalnozols.

    Lasīt vairākAizvērt

    Tuvākās izrādes

    Izrādes tuvākajā laikā nav ieplānotas.Aicinām Jūs sekot informācijai mūsu sociālajos tīklos vai pieteikties teātra jaunumiem e-pastā.

    Dramaturgs
    Andris Kalnozols
    Režisori
    Andris Kalnozols, Marta Elīna Martinsone
    Scenogrāfs
    Uģis Bērziņš
    Mūzikas autori
    Ivars Krasts, Toms Auniņš
    Horeogrāfe
    Katrīna Albuže
    Gaismu mākslinieks
    Rūdolfs Kugrēns

    Lomās

    Andrejs Možeiko, Ivars Krasts, Edgars Kaufelds

    Foto galerija

    Video

    Dirtydealteatro.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu. Mēs neizmantojam reklāmai nepieciešamās sīkdatnes!