Dirty Deal Teatro

Ģirts Šolis

Dienas varonis

melnā komēdija ar cilvēkiem un lellēm

    Pirmizrāde: 05.24.2014

    Par izrādi

    Zigurds ir pavisam vienkāršs vīrs, kurš dzīvo kopā ar draudzeni, strādā par dzīvnieku barības degustatoru un vislabprātāk sēž uz dīvāna pie TV. Taču kādu dienu viņa paša dzīve negaidot kļūst par īstu izdzīvošanas šovu…

    Izrādes “Dienas varonis” dramaturģiskais pamats veidojies no ironiskām atziņām, kas dzimušas masu medijos pārraidīto šovu, raidījumu un reklāmu iespaidā, lai izpētītu, cik vērtas ir patiesas emocijas, cik viegli cilvēks pakļaujas provokācijām un cik tālu to ir ētiski izmantot. Režisors Ģirts Šolis nācis no radošās apvienības umka.lv un šajā izrādē turpina gan pieaugušo leļļu teātra attīstīšanu Latvijā, gan umka.lv izrādēs “Vectēva vakars” iesākto sabiedrisko un politisko aktualitāšu parodēšanu.

    Izrādes autors Ģirts Šolis par darbu šai izrādē ticis nominēts “Spēlmaņu nakts 2014″ balvai kategorijā “Gada sasniegums oriģināldramaturģijā”

    Lasīt vairākAizvērt

    Tuvākās izrādes

    Izrādes tuvākajā laikā nav ieplānotas.Aicinām Jūs sekot informācijai mūsu sociālajos tīklos vai pieteikties teātra jaunumiem e-pastā.

    Režisors un dramaturgs
    Ģirts Šolis
    Leļļu māksliniece un scenogrāfe
    Ilze Egle
    Horeogrāfe
    Katrīna Albuže
    Mūzikas autors
    Edgars Šubrovskis (ansamblis “Manta”)

    Lomās

    Katrīna Albuže, Kristians Kareļins, Madars Zvagulis, Aleksejs Geiko

    Foto galerija

    Dirtydealteatro.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu. Mēs neizmantojam reklāmai nepieciešamās sīkdatnes!