Dirty Deal Teatro

Rasa Bugavičute, Jānis Balodis, Klāvs Knuts Sukurs, Toms Auniņš

Bikts

    Pirmizrāde: 05.05.2010

    Par izrādi

    Četri varoņi katrs savā vidē, šaurā un noslēgtā telpā, uzdrīkstas uz mirkli atklāties. Viņu noslēpumi brīdī, kad tie pateikti skaļi, pārtop savdabīgā grēksūdzē. Viņu visu kopīgais grēks ir meli pašiem sev. Tieši šis atklāsmes mirklis ieinteresēja režisoru Elmāru Seņkovu, veidojot izrādi „Bikts”. Šajā izrādē ikviens no mums tika aicināts padomāt par to, cik atklāti esam pret sevi un citiem, kā mēs spēlējam to lomu, kuru mums ikdienā uzspiež sabiedrība un kuru mēs paši beigās pieņemam par savu.

    Iedvesmu noslēpuma tēmas pētīšanai deva projekts Post Secret, kura ietvaros mākslinieks Frenks Varens (Frank Warren) kolekcionēja un internetā publicēja cilvēku iesūtītos noslēpumus.

    2010. gadā izrādei “Bikts” tika piešķirtas vairākas “Spēlmaņu nakts” nominācijas kategorijā “Gada spilgtākā debija” – Jānim Balodim par dramaturģiju, Jurijam Djakonovam par aktierdarbu un Elmāram Seņkovam par režiju.

    Lasīt vairākAizvērt

    Tuvākās izrādes

    Izrādes tuvākajā laikā nav ieplānotas.Aicinām Jūs sekot informācijai mūsu sociālajos tīklos vai pieteikties teātra jaunumiem e-pastā.

    Režisors
    Elmārs Seņkovs
    Dramaturgi
    Rasa Bugavičute, Jānis Balodis, Klāvs Knuts Sukurs, Toms Auniņš
    Scenogrāfs
    Reinis Dzudzilo
    Muzikālais noformējums
    Toms Auniņš

    Lomās

    Jurijs Djakonovs

    Foto galerija

    Dirtydealteatro.lv tiek izmantotas sīkdatnes. Tās ļauj jums ērti lietot vietni, bet mums analizēt apmeklējumu. Mēs neizmantojam reklāmai nepieciešamās sīkdatnes!